Bodega

En col.laboració amb les distintes bodegues, Mallorcària ofereix constantment tasts de vins.
També organitzam tasts per a grups. Podeu elegir vins del nostre celler i gaudir d’un tast acompanyat de tapes en un espai tranquil i acollidor. Aquesta és la fórmula perfecta per conèixer o simplement gaudir de bons vins en un espai únic.

Escoltau el silenci. Mirau, beveu, olorau…

El vi de Mallorca és savi però amb energia, complex però directe, amb gust a mar, a tradició, a feina, a saviessa i a molt d’art. Ceps únics en el món com el Moll, el Giró Ros, la Gorgollassa, el Mantonegre o el Callet fermenten vins que són missatges del passat.

S’afirma que els cartaginesos conqueriren Mallorca amb les armes però l’ocuparen amb l’olivera. Avui en dia, aquests arbres de verd perenne mos ofereixen el seu fruit, l’oliva, i les figures fantàstiques plenes de nusos transformats durant segles, són un ornament irreemplaçable de l’illa.

És en els mesos de més fred quan els ametllers transformen els camps mallorquins en un mantell blanc i rosat per anunciar l’arribada de la primavera. No és fins a l’estiu, sota un batec de sol, que agitant les branques dels arbres i amb teles esteses es recollit el seu fruit.

Les restes arqueològiques estimen que les primeres extraccions són del segle IV aC, durant l’ocupació púnica de l’illa.
La flor de sal recollida artesanalment de les Salines des Trenc és hereva del mar i el sol, un que la porta i l’altra l’eixuga. El condiment guarda tota l’aroma de la mar.

Mallorcària puede presumir de tener la mayor selección de vino mallorquín de toda Palma con más de doscientas referencias a las que hemos decidido añadir más de 100 vinos de todo el mundo, incluyendo vinos exclusivos y de coleccionista.

Tasts de Vins

A la Mateixa Bodega oferim tasts a diferents nivells.

  • Tast Obert: Cada dimecres s’obren de 2 a 4 ampolles i s’ofereixen a tastar de manera gratuïta.
  • Tasts Organitzats: Els clients poden comanar un tast on obrirem el vi que desitgin tastar acompanyats de tapes i una explicació de cada vi si així ho desitgen. Aquest servei té un cost aproximat de 5€ per copa.
  • Tasts a Domicili: Mallorcària ofereix un servei de tasts a hotels i domicilis privats on els clients poden triar els vins que volen conèixer o deixen que el nostre personal especialitzat faci la selecció segons el moment de l’any o els gustos dels clients.
  • Entrega a domicili: Mallorcària disposa d’un servei d’entrega a domicili gratuït.

[/vc_column_text]